Portable airconditioning

De airco is niet meer weg te denken op het werk en in de auto. Met airconditioning is het aangenaam vertoeven. Dit comfort zoekt men ook steeds vaker in huis. Verrijdbare airconditioners zijn daarbij erg in trek omdat ze overdag in de huiskamer en ’s nachts in de slaapkamer gebruikt kunnen worden en omdat de investering in verhouding tot een ‘vast’ systeem beduidend lager is. Een stopcontact en een raam in de directe omgeving en u kan direct genieten van een aangenaam woon of werkklimaat.

Een mobiele airco is snel en eenvoudig inzetbaar voor het koelen van een ruimte. Over het algemeen ervaren we een binnentemperatuur van 18 – 22 graden bij een luchtvochtigheid van 50% als ideale omstandigheden binnenshuis. Bij deze temperatuur ontstaat een aangenaam binnenklimaat waarbij we ons prettig voelen en waarbij we het meest productief zijn. Mobiele airconditioning is ideaal om deze omstandigheden te creëren. Voor het koelen van een ruimte bedraagt het benodigde koelvermogen tussen de 30 en 50 Watt per m3 (koelvermogen), afhankelijk van de mate van isolatie van de ruimte.

Toepassingen voor een Portable airconditioner: 

Thuis in de woning, woonkamer, slaapkamer, keuken, hobbykamer, garage, veranda, wintertuin, kantoor, bedrijven, winkels, vergaderzaal, kantine, magazijn,…