AA-airco biedt meerdere mogelijkheden, hieronder vindt u enkele voorbeelden.

Cassettemodel FDTC

Dit cassettemodel is zeer geschikt voor inbouw in een systeemplafond. Door zijn afmetingen van 60x60 kan de unit in een standaard systeemplafond worden geintegreerd en zijn aanpassingen niet nodig.

Door de inbouwhoogte van slechts 248 mm is dit model op de meeste plaatsen probleemloos toe te passen.

Net als bij zijn grote broer, de FDT, zijn de uitblaaslinialen individueel instelbaar en kenmerkt de zeer uitgebreide vaste wandbediening RC-EX1 zich door een groot gebruiksgemak. Naar keuze kan ook het FDTC cassettemodel worden bediend met behulp van een infrarode bediening.

Eigenschappen

Energielabel A++
Koelcapaciteiten van 4,0 tot 5,0 kW
Verwarmingscapaciteit van 4,5 tot 5,4 kW
Geluidsniveaus vanaf 30 dB(A)
SCOP waardes tot 4,04
SEER waardes tot 6,49

Wandmodel SRK

Met een Mitsubishi Heavy Industries airconditioner uit de SRK serie creeert u het hele jaar door een perfect binnenklimaat. Met de standaard inverter warmtepomp kunt u comfortabel en snel de ruimte koelen, verwarmen, filteren en ontvochtigen. Uw airconditioner is dus het hele jaar door een echte klimaatregelaar.

Wat naast de juiste temperatuur ook zeer belangrijk is, is schone lucht. De Mitsubishi Heavy Industries wandunits zijn standaard uitgerust met de beste filtertechnieken. Nare luchtjes, sigarettenrook, pollen en stof worden gefilterd.

Verder worden er 24 uur per dag negatieve ionen geproduceerd in de unit. Dit geeft u het zelfde gevoel als in de omgeving van een waterval of in een bosrijke omgeving.

Eigenschappen

Energielabel A++
Koelcapaciteiten van 2,0 tot 5,0 kW
Verwarmingscapaciteit van 2,7 tot 5,8 kW
SCOP waardes tot 4,17
Geluidsniveaus vanaf 21 dB(A)

Plafondmodel FDEN

Als u geen ruimte hebt boven uw plafond of u wenst weinig bouwkundige aanpassingen, dan bieden de plafondonderbouw modellen uit de FDEN serie uitkomst. Forse magazijnen? Ruimtes met afwijkende maten? Grote kantoortuinen?

Ook voor grotere en/of hogere ruimtes zonder verlaagd plafond, biedt het FDEN model uitkomst door de omvangrijke luchtworp. Grote, open ruimtes worden hierdoor effectief en gelijkmatig gekoeld of verwarmd.

De FDEN wordt standaard bediend met behulp van een infrarode afstandbediening, maar is naar keuze ook te bedienen met de RC-EX1 vaste wandbediening.

Eigenschappen

Koelcapaciteit van 4,0 tot 14,0 kW
Verwarmingscapaciteit van 4,5 tot 16,0 kW
Geluidsniveau vanaf 37 dB(A)
SCOP waardes tot 3,81
SEER waardes tot 6,12

Vloermodel SRF

Het SRF vloermodel biedt de ideale oplossing voor ruimtes waar geen verlaagd plafond aanwezig is of waar het ruimtes betreft met een hoog plafond. Door de compacte afmetingen en het tijdloze design past dit vloermodel probleemloos in ieder interieur.

Deze inverter geregelde systemen zijn standaard voorzien van een winterregeling (-15C) en zijn hierdoor het hele jaar door te gebruiken. Met een rendement dat kan oplopen tot 470%, kan een aanmerkelijke energiebesparing worden gerealiseerd.

Door de uitgekiende inblaaspatronen bij koelen en verwarmen wordt een hoog comfort bereikt.

Eigenschappen

Energielabel A++
Koelcapaciteiten van 2,0 tot 5,0 kW
Verwarmingscapaciteit van 2,7 tot 6,0 kW
SCOP waardes tot 4,10
Geluidsniveaus vanaf 26 dB(A)

Ecoair luchtgordijn

Het NHS luchtgordijn met de Mitsubishi Heavy Industries warmtepomp is een unieke combinatie, gemaakt tussen twee leidende en vooraanstaande leveranciers van energiebesparende en zuinige producten.

De Ecoair onderscheidt zich door de unieke (gepatenteerde) technologie die toegepast is bij de ontdooicyclus van de warmtepomp.

Waar andere DX-luchtgordijnen hulp in moeten roepen van bijvoorbeeld een elektrische verwarmingsbatterij, heeft de Ecoair een innovatieve oplossing. Wat deze slimme oplossing inhoudt kunt u lezen in onze brochure.

Eigenschappen

Leverbaar in 1,5m en 2,0m
C.O.P. waardes tot 3,86
Geluidsniveaus vanaf 36 dB(A)