Mitsubishi Heavy Industries airconditioners staan garant voor comfort. Met een Mitsubishi Heavy Industries airconditioner creĆ«ert u het hele jaar door een perfect binnenklimaat. Met de standaard inverter warmtepomp kunt u comfortabel en snel de ruimte verwarmen.Uw airconditioner is dus niet langer alleen om te koelen maar het hele jaar door een echte klimaatregelaar. 

Altijd de gewenste temperatuur in de ruimte. U stelt eenmalig de temperatuur in net als bij uw cv-ketel en de airconditioner houdt de ruimte perfect op de ingestelde temperatuur. Natuurlijk wilt u ook rustig kunnen genieten van uw airconditioner. De Mitsubishi Heavy Industries airconditioners doen zeer geruisloos hun werk. Met geluidsniveaus vanaf 21 dB(A) produceren ze zelfs minder geluid dan een normaal gesprek tussen twee mensen oplevert. 

Wat naast de juiste temperatuur ook zeer belangrijk is, is schone lucht. De Mitsubishi Heavy Industries vloerunits zijn standaard uitgerust met de beste filtertechnieken. Nare luchtjes, sigarettenrook, pollen en stof worden gefilterd. Verder worden er 24 uur per dag negatieve ionen geproduceerd in de unit. Dit geeft u het zelfde gevoel als in de omgeving van een waterval of in een bosrijke omgeving.